Over mij

In 1985 kwam ik in contact met Osho en zijn meditaties. 
Als nieuwsgierige twintiger ging ik al gauw naar Poona, India om daar te mediteren, groepen te doen en te werken.
Terug in Nederland verbond ik me aan het Osho Meditatiecentrum Wajid te Den Haag om daar deze lijn voort te zetten en te integreren in mijn dagelijkse leven. Op een gegeven moment ging ik met veel plezier in Wajid meditaties en meditatieweekenden leiden en organiseren.
Tegenwoordig woon ik met man en twee kids in Delfgauw en geef ik HypnoBirthing zwangerschapcursussen en werk als doula (zwangerschaps – en bevallingscoach, www.natuurlijk-bevallen.nl).
Zelf heb ik mijn liefde voor lachen (en huilen) ontdekt tijdens de Osho Mystic Rose meditatie. Toen ontdekte ik dat de lach echt vanuit de buik komt, en kon ik daarna makkelijker in de stilte gaan. Het geeft een bijzondere vorm van lichtheid en relativeringsvermogen in mijn leven, die ik graag  wil delen.