Verfrissend Heerlijk Vrijheid ontspanning loslaten Verbindend

Over mij

Hoi! Ik heet Salima Bours en zal je even iets over mijzelf vertellen:
In 1985 kwam ik in contact met Osho en zijn meditaties. 
Als nieuwsgierige twintiger ging ik regelmatig naar Poona in India om daar te mediteren, groepen te doen en te werken.
Terug in Nederland verbond ik me aan het Osho Meditatiecentrum Wajid te Den Haag om daar deze lijn voort te zetten en te integreren in mijn dagelijkse leven. Op een gegeven moment ging ik met veel plezier in Wajid meditaties en meditatieweekenden leiden en organiseren. Meditatie en persoonlijke ontwikkeling gaan als een rode draad door mijn leven.
Ik woon met man en onze twee zoons in Delfgauw en heb ook een eigen praktijk, waarin ik zwangeren en hun partner ondersteun middels de HypnoBirthing zwangerschapscursus en diverse sessies aanbied (www.natuurlijk-bevallen.nl).

Osho Mystic Rose Meditatie
Zelf heb ik mijn liefde voor lachen (en huilen) ontdekt tijdens de Osho Mystic Rose meditatie. In deze 3-weekse meditatie ga je in de eerste week met een groep elke dag 3 uur lang lachen, in de tweede week 3 uur lang huilen en in de laatste week elke dag 3 uur in de stilte. Het is een mooi, intens en transformerend proces…

Jezelf verliezen… en vinden
Ik ontdekte dat het heerlijk is om jezelf te verliezen in de lach. Ook kon ik daarna makkelijker in de stilte gaan (wat ik persoonlijk toch lastiger vind zonder eerst iets actiefs te doen). Het bijzondere van lachen is, dat je niet tegelijkertijd kunt lachen en denken! En na een aantal minuten lachen wordt je mind als vanzelf stiller.

Het geeft een bijzondere vorm van lichtheid en relativeringsvermogen in mijn leven, die ik graag wil delen…

Ben je enthousiast geworden? Je kunt me een mailtje sturen (gyansalima@gmail.com) of bel me dan op 06-11146876!

Copyright - All rights reserved - Contact - Salima Bours - 06 11146876 - KvK 53412699 - linkedin